Senatorul Eugen Pîrvulescu își deschide birouri parlamentare la Roșiori și Turnu Măgurele

Din acest an, senatorul liberal Eugen Pîrvulescu își extinde activitatea în teritoriu. Liderul PNL Teleorman este decis ca până la începutul  sesiuni parlamentare să finalizeze amenajările la noile cabinete senatoriale din Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele.

La locația din municipiul Roșiorii de Vede lucrările sunt avansate și peste două săptămâni biroul va deveni funcțional,iar cel din Turnu Măgurele va fi gata pe 1 februarie. Cât despre program, Eugen Pîrvulescu a spus că acesta va fi stabilit după consultarea cu organizațiile locale astfel încât să-i permită să fie prezent la activitățile din Senat, dar și în teritoriu unde va avea câte o zi de audiențe în fiecare săptămâna la Alexandria, Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele.

Cabinetul senatorial din Roșiorii de Vede va funcționa în același spațiu folosit de foștii deputați liberali George Dumitrică și Ică Calotă până la plecarea din PNL, în septembrie 2014.

Eugen Pîrvulescu este al treilea parlamentar de Teleorman cu birou în Roșiorii de Vede, alături de Carmen Dan, al cărei cabinet senatorial se află la doi pași de cel al colegului său de camera și de Mara Calista, deputat PNL.

Teodora Ciofalcă

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*