Teren de baseball la Alexandria

La Alexandria se va construi un teren special pentru baseball. Viceprimarul municipiului Alexandria, Augustin Ioan, a participat alături de președintele Federației Române de Baseball și Softball, Andrei Mirescu, la o reuniune de lucru la Lausanne, în Elveția, la sediul Federației Mondiale de Baseball și Softball.

Primăria Alexandria va pune la dispoziție terenul necesar, în timp ce banii vor veni, pe bază de proiect, de la forul mondial. Federația Română de Baseball și Softball va fi cea care va ajuta din punct de vedere logistic la construcția terenului dedicat special baseball-ului.

În momentul de față, singurul teren de baseball din România este la Gherăești, în județul neamț, acolo unde sportul cel mai popular al americanilor s-a dezvoltat pe lângă oină. Un teren special de baseball include boxe și movilă, plus un diamant de zgură.

Nu s-a specificat însă când se dorește finalizarea acestui proiect. Andrei Mirescu, și el teleormănean, a mai căutat astfel de soluții în anii trecuți, însă nu a avut succes.

Să sperăm că terenul de baseball va apărea în curând la Alexandria.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*