Trofeul concursului “Cel mai frumos brad de Crăciun” a ajuns la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă

Brazii împodobiți de copiii din unitățile de învățământ roșiorene au ajuns, astazi, în Orășelul copiilor din parcul central al municipiului unde a avut loc premierea participanților la concursul ” Cel mai frumos brad de Crăciun”.

Competiția aflată  la a treia ediție se adresează, în exclusivitate, copiilor din școlile și liceele roșiorene care cu inspirație, talent și migală confecționează podoabele brăduțului primit din partea administrației locale reușind să surprindă, de fiecare dată, prin originalitate și creativitate.

Astăzi, juriul format din  artiști plastici roșioreni a avut o misiune dificilă în a desemna câstigătorul trofeului ” Cel mai frumos brad de Crăciun” pentru că toți au fost la înalțime, motiv pentru care toate unitățile școlare au primit diplome de participare și pachete cu dulciuri pentru copii.

Trofeul ” Cel mai frumos brad de Crăciun” a ajuns, în acest an, la copiii din  Centrul Școlar de Educație Incluzivă Roșiorii de Vede care au  impresionat artiștii din juriu, cu creația lor.

Un premiu special pe care acești copii speciali l-au meritat din plin. Felicitări!

Teodora Ciofalcă

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*