E vremea colindelor și la Primăria Roșiorii de Vede

Este săptămâna colindelor la Primăria municipiului Roșiorii de Vede. Grupuri de copii de la grădinițe, școli și licee trec pragul instituției pentru a vesti Nașterea Domnului, în cântec și vers. Astăzi a fost rândul liceenilor să-i colinde pe funcționarii Primăriei Roșiorii de Vede.

În fiecare zi, copiii din instituțiile de învătământ roșiorene au  întâlnire cu personajul principal al sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun.

Preșcolari, elevi sau  liceeni, cu toții  s-au pregătit intens pentru această întâlnire, iar bucuria cu care vestesc Nașterea Domnului se simte în glasurile lor, indiferent de vârstă.I-am surprins la colindat pe elevii Liceului Emil Racoviță care și-au început recitalul cu cel mai frumos colind, “Galbenă gutuie”.

Un alt moment  special l-au oferit, funcționarilor din primărie, elevii  Seminarului Teologic Ortodox care au  impresionat cu vocile și colinda lor întreaga audiență.

Indiferent că sunt preșcolari sau tineri liceeni, copiii s-au bucurat la fel de mult de darurile primite chiar de la Moș Craciun, nelipsit din mijlocul colindătorilor.

Teodora Ciofalcă

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*