Roșioreanul Relu Ivănică este noul consilier județean al liberalilor

De săptămâna viitoare,  Consiliul județean Teleorman revine în formulă completă după ce liberalii s-au decis asupra persoanei care va ocupa locul demisionarului Cătălin Burcescu. În ședința ordinară a CJ Teleorman, programată să se desfășoare pe 19 decembrie va fi validat mandatul de consilier județean din partea PNL a roșioreanului Relu Viorel Ivănică.

Noul consilier județean, Relu Viorel Ivanică are 34 de ani, este medic veterinar și consilier local la Roșiorii de Vede, ales pe listele PNL în 2016. Deși se află abia la jumătatea primului său mandate de consilier local, tânărul liberal roșiorean trece la alt nivel, Consiliul județean.

Relu Ivănică a intrat în politică la 27 de ani, cu un an înainte de alegerile locale din 2012, când a fost candidatul Partidului Conservator pentru funcția de primar al municipiului Roșiorii de Vede. Cum profesia de medic veterinar este una liberală, Relu Ivanică s-a reorientat politic spre PNL unde a făcut parte  din conducerea organizației de tineret atât la nivel local, cât și județean. Acum este prim -vicepreședinte al TNL Roșiorii de Vede și membru în BPL al PNL Roșiorii de Vede.

Cu echipa completă, PNL poate face opoziție adevarată în Consiliul județean Teleorman.

Teodora Ciofalcă

 

1 comentariu

  1. Are un CV ( profesie onorabila , studii adevarate , profil moral ) care il face potrivit si pt functia de presedinte al PNL Teleorman !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*