“Metoda accidentul” continuă să facă victime

În ultima vreme, mai multe persoane din zona Roșiorii de Vede au fost înșelate prin diferite metode de operare, cea mai cunoscută, dar care continuă să facă victime, fiind “metoda accidentul”.

Pentru a preveni victimizarea cetățenilor, Poliția Roșiorii de Vede recomandă ca în cazul în care persoane necunoscute, folosindu-se de calități oficiale sau mincinoase le cer sume de bani, în mod direct sau telefonic, să nu dea curs acestor solicitări.

Dacă primesc apeluri de la persoane care pretind că o rudă a fost implicată într-un accident și solicită sume de bani pentru a-I ajuta, polițiștii recomandă să se verifice informația, să nu ofere bani și să nu depună sume de bani în conturi bancare indicate de către persoane necunoscute.

În cazul în care cetățenii  oferă bunuri spre vânzare, să supravegheze cu atenție cumpărătorii și să nu pemită accesul persoanelor străine în locuință pentru a nu crea posibilitatea sustragerii de bunuri.

Dacă sunt abordați în aceste moduri, polițiștii recomandă cetățenilor din Roșiorii de Vede și din localitățile limitrofe să anunțe Poliția municipiului la numerele de telefon 0247.466.303 sau 0247.466.304 și numai în cazuri de urgență  sa apeleze 112 pentru a se putea interveni cu operativitate în cazul săvârșirii unor infracțiuni.

Teodora Ciofalcă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*