Accident rutier cu victimă pe DE 70, la Roșiorii de Vede

Neatenția la volan a mai făcut o victimă. Un tânar de 28 de ani a ajuns la spital cu multiple traumatisme după ce autoutilitara pe care o conducea regulamentar, pe drum cu prioritate a fost izbită violent de un autoturism care s-a angajat în traversarea intersecției DE 70 – DJ 612A, la ieșire din Roșiorii de Vede, spre Spitalul TBC. Șoferița  grabită a ignorat indicatoarele rutiere din zonă și a intrat orbește în autoutilitara pe care a proiectat-o la câțiva  metri de locul în care a avut loc impactul.

Pentru descarcerarea victimei și asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor, au intervenit pompierii Detașamentului Roșiorii de Vede care au scos rapid victima din mașină pentru a fi preluată de o ambulantă SAJ si transportată la Spitalul municipal Caritas. Deși cauza accidentului era evidentă, în fața polițiștilor, șoferița neatentă afirma cu tărie că ea a fost lovită.În urma cercetărilor, polițiștii i-au deschis dosar penal pentru vătămare din culpă, neacordarea de prioritate fiind cauza producerii accidentului.

Chiar dacă intersecția str. Sfântul Teodor – DE 70 – DJ 612A este semnalizată corespunzător și dispune de vizibilitate bună în ambele sensuri, aici au loc destul de des accidente rutiere, majoritatea produse din cauza neacordării de prioritate.

Teodora Ciofalcă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*