La Gratia, primar de cinci mandate

Gratia, comuna cu o conotație puternică în politica la vârf din România este o așezare veche cu izvoare istorice care pătrund în epoca de piatră.
Situată în nordul județului este formată din 3 sate și administrată de un primar care s-a instalat în această funcție din anul 2000. Ion Florea este medic veterinar, un caracter deosebit, o inteligență care se simte din primul contact cu acest om, un echilibru fără cusur, cu vorbe așezate și cântărite.
Comuna Gratia, condusă de Ion Florea, beneficiază de o rețea de apă curentă încă din anul 2004. Canalizare pentru apele uzate există de 6 ani în toată localitatea. Drumurile sunt asfaltate, școlile au fost reabilitate. Acum este în derulare un proiect pe GAL pentru un teren de sport sintetic.
Tot aici, funcționează un centru de zi unde 30 de copii din familii cu dificultăți financiare primesc zilnic o masă caldă și au posibilitatea să-și pregătească lecțiile pentru a doua zi. De sărbători copiii din Gratia vor primi cadouri de la societățile private din localitate așa cum este tradiția în fiecare an.
Primarul Ion Florea își mai dorește să obțină finanțare pentru rețeaua de gaze, acesta fiind singurul lucru care lipsește comunei.
2900 de oameni votează din anul 2000 același primar, iar felul în care este gospodărită comuna demonstrează că acesta și-a îndeplinit cu succes promisiunile făcute. Astfel de primari dovedesc și faptul că acolo unde există implicare, rezultatele se văd în bunăstarea tuturor locuitorilor.
Liviana C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*