Sărbătorile de iarnă vin în Teleorman cu concedieri

De obicei, Moș Nicolae și Moș Crăciun aduc daruri copiilor care au fost cuminți. Anul acesta, nici nu mai contează dacă au fost cuminți sau au luat note bune. Părinții lor vor fi concediați. Este cel mai teribil cadou pe care îl poate primi o familie de sărbători sau la început de an. Pierderea locului de muncă al unuia dintre părinți. Societatea românească se duce….echilibrul în această societate s-a pierdut….sărăcia ne-a învăluit.
Guvernul Dăncila si PSD elaborează un proiect de reorganizare și comasare a unor instituții și agenții guvernamentale, încă din primăvară. Proiectul va duce la dispariția unor instituții, precum și la posibile concedieri de bugetari.
Unul dintre scenariile de lucru pentru Ministerul Muncii e comasarea într-o singură instituție a tuturor agențiilor guvernamentale subordonate acestui minister: Inspecția Muncii, Casa Naționala de Pensii, Agentia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă, (ANOFM), Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială (ANPIS).
Se pregătesc concedieri masive pentru bugetari! Peste 4.000 de posturi dispar din sistemul public Peste patru mii de posturi dispar, potrivit unui proiect postat deja pe site-ul Ministerului Finanţelor. Doar la ANAF vorbim de peste 3.000 de posturi tăiate din organigramă.
Cele două firme ce activează în Teleorman și care au ca obiect de activitate croitorie, SC NELIA FINE STAYLE SRL are prevăzut în plan concedierea a 178 PERSOANE în DECEMBRIE 2018 iar SC TIME INTERNATIONAL TRADING a hotărât ca 600 PERSOANE să fie concediate în perioada decembrie 2018-ianuarie 2019.
Teleorman, județul sărac al acestei țări, nu se mai poate redresa în ritmul în care primește aceste șocuri.
Anul acesta, peste 1000 de familii teleormănene nu vor mai avea sărbători. Așa a decis Guvernul.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*