Urmărit pentru omor și tentativă de omor

Procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus darea în urmărire și în consemn la frontieră, în vederea reţinerii, faţă de suspectul Şerban Ion, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de omor şi tentativă de omor.
În noaptea de 12/13.10.2018, in jurul orelor 23.30 in municipiul Slatina, zona Autogara, un autor necunoscut i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit victimei P.I. provocandu-i leziuni care au condus la decesul acestuia, conform constatarilor preliminare din care rezultă ca moartea lui P.I. de 44 ani a fost violentă. Ea s-a datorat insuficienței cardio-circulatorii acute consecință a 3 plagi tăiate înțepate cu interesare cardiacă și pulmonară cu hemoragie internă. Leziunile traumatice s-au putut produce cu corp tăietor înțepător. Intre leziunile traumatice și deces există legatură de cauzalitate necondiționata,informează Parchetul Olt.
În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei, Serban Ion din comuna Urzica, jud.Olt, care, in noaptea de 12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii contradictorii cu victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cuțit și i-a aplicat o lovitură victimei S. D. I., moment in care intervine victima P. I., astfel că suspectul se îndreaptă spre acesta și îi aplică cu același cuțit 3 lovituri, toate în zona pieptului (inima). Imediat după săvârșirea faptei, suspectul Șerban Ion fuge de la fața locului și cu toate că este urmărit de prima victimă, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape.
În prezent suspectul a fost dat în urmărire și în consemn la frontieră și se efectuează activități specifice de depistare și reținere a acestuia.


Persoanele care pot da informaţii cu privire la suspectul Şerban Ionel sunt rugate să sesizeze imediat SNUAU 112.
Precizăm că punerea sub învinuire a unei persoane suspecte sau punerea în mişcare a acţiunii penale pentru o persoană inculpată reprezintă etape ale procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot în nicio situaţie să înfrângă principiului prezumţiei de nevinovăţie.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*