Connect with us

Actualitate

1876 de persoane s-au vaccinat cu a doua doză la Maratonul rapelului în Teleorman

Published

on

Al doilea maraton de vaccinare s-a încheiat  aseară la Alexandria. În cele 3 zile de la debut, s-au prezentat la rapel 1876 de persoane. Au ales, totodată, să se imunizeze în cadrul campaniei de vaccinare organizate în Teleorman, alte 342 de persoane, din care 147 cu prima doză de vaccin BioNTech/Pfizer, iar alte 195 de persoane cu Johnson&Johnson, cu regim de administrare monodoză.
De asemenea, sâmbătă s-a vaccinat în cadrul Maratonului, cu prima doză din serul Pfizer/BioNTech și cea mai tânără persoană, o adolescentă de 12 ani.

Mulțumim tuturor participanților la cel de-al doilea Maraton al Vaccinării în județul Teleorman, organizat la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria!
Mulțumim medicilor, asistenților, voluntarilor, tuturor persoanelor și instituțiilor implicate în buna organizare și desfășurare a campaniei de vaccinare și, nu în ultimul rând, presei care ne-a sprijinit timp de trei zile, pe tot parcursul acestei acțiuni de vaccinare anti-Covid!

Alături de președintele și vicepreședintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea și  Raluca Fedeleș, care s-au implicat personal și instituțional, Consiliul Județean Teleorman le mulțumește pentru decizie tuturor persoanelor care s-au imunizat anti-Covid la acest Maraton.
Campania de vaccinare fără programare, prin prezentare directă, a fost organizată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman.

Actualitate

Veniturile din surse neidentificabile, impozitate din iulie cu 70%

Published

on

Din iulie 2024, organele fiscale pot emite decizii de impunere prin care să impoziteze cu 70%, față de doar 16% acum, veniturile din surse neidentificabile. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite