Connect with us

Actualitate

12 cazuri de gripă în unitățile de învățământ din Teleorman

Published

on

Până astazi, 12 februarie, în unitățile de învățământ din județul Teleorman au fost înregistrate 12 cazuri confirmate de gripă. În zona Turnu Măgurele a fost înregistrat 1 caz, în zona Roșiorii de Vede sunt 7 cazuri înregistrate, iar la Alexandria sunt 4 cazuri.
La Școala „Mihai Viteazul” din Alexandria, la clasa pregătitoare C, cursurile sunt suspendate în continuare și în data de 12. 02.2020, fiind afectați 21 elevi.

Școala „Mihai Eminescu” din Roșiorii de Vede a solicitat, în urma întrunirii Consiliului de Administrație, suspendarea cursurilor la clasa a II-a B pentru o perioadă de 3 zile în intervalul 12- 14.02.2020, aici înregistrându-se un procent mai mare de 20% absenteism în ultimele zile, 2 cazuri de gripă confirmate și 12 cazuri de infecții respiratorii acute la clasa respectivă. În acest caz sunt afectați 23 de elevi.
Unitățile de învățământ menționate, dar și celelalte unități școlare din județ, au luat toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor în colectivitățile de elevi.

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman monitorizează zilnic cazurile de gripă și colaborează permanent cu Direcția de Sănătate Publică Teleorman.

Actualitate

Primăria Orbeasca, văzută ca sursă de ,, combinații,,?

Published

on

Un om de afaceri, din Lăceni, așa cum este cunoscut Marian Necșuțu, candidează la primăria Orbeasca. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

La 14 Mai, Județul Teleorman aniversează 583 de ani de la prima sa atestare documentară

Published

on

Cu această ocazie, Consiliul Județean Teleorman invită toți cetățenii județului să participe la manifestările consacrate sărbătoririi Zilei Județului Teleorman, în perioada 11-14 mai. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

COMUNICAT DE PRESĂ

Published

on

ADI MDTR – ASOCIAȚIA DE DEZVOLTAREA INTERCOMUNITARĂ MANAGEMENUL DEȘEURILOR TELEORMAN în parteneriat cu Instituția Prefectului Teleorman, alături operatorii SC POLARIS M HOLDING SRL și ECO SUD SA, au dat startul campaniei ,,TELEORMAN JUDEȚ CURAT 2024”. (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite