Connect with us

Actualitate

12 cazuri de gripă în unitățile de învățământ din Teleorman

Published

on

Până astazi, 12 februarie, în unitățile de învățământ din județul Teleorman au fost înregistrate 12 cazuri confirmate de gripă. În zona Turnu Măgurele a fost înregistrat 1 caz, în zona Roșiorii de Vede sunt 7 cazuri înregistrate, iar la Alexandria sunt 4 cazuri.
La Școala „Mihai Viteazul” din Alexandria, la clasa pregătitoare C, cursurile sunt suspendate în continuare și în data de 12. 02.2020, fiind afectați 21 elevi.

Școala „Mihai Eminescu” din Roșiorii de Vede a solicitat, în urma întrunirii Consiliului de Administrație, suspendarea cursurilor la clasa a II-a B pentru o perioadă de 3 zile în intervalul 12- 14.02.2020, aici înregistrându-se un procent mai mare de 20% absenteism în ultimele zile, 2 cazuri de gripă confirmate și 12 cazuri de infecții respiratorii acute la clasa respectivă. În acest caz sunt afectați 23 de elevi.
Unitățile de învățământ menționate, dar și celelalte unități școlare din județ, au luat toate măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor în colectivitățile de elevi.

Inspectoratul Școlar Județean Teleorman monitorizează zilnic cazurile de gripă și colaborează permanent cu Direcția de Sănătate Publică Teleorman.

Actualitate

Caravana Europa pentru tineri a ajuns la Teleorman

Published

on

Marți, 9 aprilie 2024, municipiul Alexandria a fost gazda Caravanei ,,Europa pentru Tineri’’. (mai mult…)

Continue Reading

accident

Accident în Roșiorii de Vede, la ieșire spre Caracal

Published

on

Au fost implicate 3 autoturisme și opt persoane. (mai mult…)

Continue Reading

Actualitate

Comunicat de presă -Concurs ,,Gogoși și turte,, la Alexandria

Published

on

Primăria Municipiului Alexandria organizează concursul anual de ”GOGOȘI ȘI TURTE”, în data de 26.03.2024, ora 11.30, la Clubul Pensionarilor (mai mult…)

Continue Reading

Cele mai citite