PUSL marchează Mica Unire la Alexandria

Ziua de 24 ianuarie a rămas în istoria românilor ca data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor Române
După 164 de ani de când s-au întâmplat toate acestea, ziua de 24 ianuarie ne face să retrăim, cel puțin la nivel de poveste, acești câțiva pași făcuți de înaintașii noștri pentru tot ce înseamnă astăzi România, să reflectăm la viitorul ţării şi la modul în care vom duce mai departe eforturile făcute de aceştia.

La evenimentul organizat la Alexandria a fost prezenta si echipa PUSL. Alaturi de Alexandru Ionescu, presedintele umanistilor teleormaneni, au intrat in hora Unirii 23 de presedinti de organizatii din cei 48 de lideri ai organizatiilor locale din județul Teleorman.

Prezenta acestora in numar reprezentativ a demonstrat inca odata ca umanistii aplica esenţa doctrinei umaniste, aceea că natura umană sta la baza tuturor lucrurilor. Viorica Siteavu, primvice coordonator al umanistilor teleormaneni, alaturi de presedinta organizatiei alexandrene Mihaela Dracsan, au fost sufletul acestei actiuni in resedinta de judet. Presedintele Alexandru Ionescu este sustinut de cei 1860 de membri ai partidului in toate actiunile pe care le intreprinde in judet, impartasind impreuna aceleasi dorinte, aceleasi interese.

Orice voce publică, care se va implica şi va susţine demersul umanistilor , va contribui direct şi concret la o schimbare fundamentală în destinul României,,.
,,România trebuie să vorbească”,, este motto-ul umanistilor care îi asteapta pe toti teleormanenii sa traiasca viitorul prin exprimare si afirmare fara retineri in societate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*