Deputat Ică Calotă, declarație de presă

De astăzi mă alătur și eu echipei câștigătoare a premierului Florin Cîțu!
Partidul Național Liberal a demonstrat în toată istoria lui că este principalul motor în reformarea României.

După 30 de ani de politică, din care 25 în PNL Teleorman, cred că Florin Cîțu este cel care va reuși să ducă România în primele țări Europene, lucru de altfel demonstrat prin creșterea economică fără precedent în primele două trimestre ale acestui an, dar și prin previziunea unei creșteri cu 7,4 % la finalul lui 2021, care plasează România între primele țări din Europa!

Deschiderea fără precedent pe care România o are astăzi față de Comunitatea Europeană și NATO de când Florin Cîțu este premier, modul cum a încurajat firmele românești prin IMM Invest și Agri Invest, dar și toată formarea lui profesională și cariera lui, mă fac să fiu convins că va reuși sa aibă cea mai performantă guvernare.

Nu în ultimul rând îmi pun speranțe că un set de măsuri clare și coerente față de comunitățile locale, prima fiind adoptată, deja, zilele trecute, și-anume posibilitatea accesării de împrumuturi de la Trezoreria Statului cu dobânzi modice și pe termen lung, vor face ca și județul nostru, comunitățile locale, vor avea șansa unei dezvoltări fără precedent.

Cred cu tărie că Florin Cîțu este viitorul Partidului Național Liberal! Am această convingere și mă alătur cu toată experiența mea în echipa câștigătoare.

Deputat PNL Teleorman, Florică Ică Calotă

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*