Anunt privind achiziția de servicii de specialitate elaborarea documentațiilor tehnice pentru autorizarea lucrărilor de desființare a construcțiilor

Primăria Municipiului Roșiori de Vede, județul Teleorman, CIF 4652694, str. Dunării nr. 58, telefon 0247466250, fax 0247466141, e-mail postmaster@primariarosioriidevede.ro anunță publicarea în sistemul electronic de achiziții publice SEAP de anunțuri pentru achiziția de servicii de specialitate elaborarea documentațiilor tehnice pentru autorizarea lucrărilor de desființare a construcțiilor realizate fără autorizație de construire sau cu nerespectarea acesteia, stabilite prin sentinte civile definitive de Judecătoria Roșiori de Vede.
Ofertele trebuie să conțină documentația tehnică pentru autorizarea lucrărilor de desființare, raportul de expertiză tehnică întocmit de expert autorizat și planul de situație pe suport topografic vizat de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară.
Ofertele pot fi depuse și individual pentru oricare din imobilele ce fac obiectul anunturilor, vor fi transmise prin e-mail la adresa achizitii_rosiori@yahoo.com în termenul de valabilitate al anuntului și vor avea o valabilitate de 30 zile de la data transmiterii.
Criteriul de atribuire: prețul cel mai scăzut.
Plata serviciilor se va efectua în termen de 30 de zile de la recepția serviciilor si primirea facturii.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*