Accident rutier pe DJ 701, cu trei victime

Azi-noapte, în jurului orei 23.00, pe DJ 701, între localitățile Gratia și Poeni, un autoturism s-a răsturnat, rezultând trei victime, dintre care două încarcerate.

Pentru salvarea persoanelor, la fața locului au intervenit pompierii Detașamentului Videle cu o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD, două echipaje medicale ale Serviciului de Ambulanță Teleorman, precum și pompierii giurgiuveni, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD.

Două dintre victime, conștiente și cooperante, cu multiple traumatisme, erau prinse în caroseria deformată a mașinii, eliberarea acestora realizându-se de pompieri cu ajutor accesoriilor de descarcerare.

Cele trei persoane rănite, un bărbat de 46 de ani, o femeie de 69 de ani și o alta de 43 de ani, au fost preluate de echipajele medicale, au primit primul ajutor și au fost transportate la Spitalul Videle pentru îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil.
Cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*