Costel Barbu, deputat PNL- “Vă asigur că voi fi foarte atent la fondurile care vor fi alocate dezvoltării Teleormanului”

Declarație de presă

Am început prima sesiune parlamentară a acestui an cu gândul la Teleorman și hotărârea de a face tot ce ține de mine să aduc proiecte care să asigure o viață mai bună vouă, teleormănenilor.

Județul Teleorman, așa cum am mai spus, are nevoie acută de investiții în sănătate, în educație, în infrastructură, în primul rând. Avem proiecte începute, pe care le vom finaliza anul acesta, alte proiecte sunt în diferite faze de execuție și avem proiecte pentru care existența fondurilor este condiție esențială pentru înscrierea lor pe lista de finanțare.

Sunt încrezător că bugetul de stat pe 2021, la care premierul liberal, Florin Cîțu, și cabinetul de miniștri lucrează în aceste zile, va fi unul echilibrat, care asigură condițiile dezvoltării macroeconomice sustenabile a României în acord cu previziunile de la nivel european și are în centrul său domeniile prioritare: investiții, sănătate, educație.

Mă aștept, ca după negocierile complexe, care au loc în interiorul Executivului, să se ajungă foarte repede la un consens, astfel încât în cel mai scurt timp, guvernul să pună pe masa Parlamentului proiectul de buget pe 2021, pentru a fi dezbătut și aprobat.

Relansarea economică a României poate avea succes sub o guvernare coerentă, bazată pe încredere și parteneriat, pornind de la realități economice corecte și legislația actuală pentru susținerea obiectivelor comune de dezvoltare ale coaliției.

Vă asigur că voi fi foarte atent la fondurile care vor fi alocate dezvoltării Teleormanului, susținerii comunității de afaceri teleormănene, construcției, reabilitării și modernizării de drumuri, de unități sanitare și școlare.

Mă bazez pe o reală colaborare și un dialog consistent atât cu administrațiile locale teleormănene, cât și cu cetățenii din Teleorman, care și-au pus speranțele în #PNLTeleorman și vor să fie parte a dezvoltării comunității noastre.

#OameniiContează
#DezvoltămTeleormanul
#Buget2021
#ReușimÎmpreună

Costel Barbu- deputat PNL

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*