Consiliul județean Teleorman are doi vicepreședinți liberali

În cadrul ședinței de vineri, 27 noiembrie, a Consiliului Județean Teleorman, au fost aleși, din rândul consilierilor județeni, cei doi vicepreședinți.

Liberalii Maria Stoian și Adrian Florescu sunt, începând de vineri, 27 noiembrie, noii vicepreședinți ai Consiliului județean Teleorman, fiind aleși cu majoritate de voturi, cu 17 voturi “pentru”.

În ciuda șicanelor pesediste de natură politică, nu administrativă, grupul PNL a demonstrat, încă o dată, că este unit și hotărât să pună la colț PSD-ul, acolo unde îi este locul, pentru binele și dezvoltarea județului Teleorman.

Consilierii județeni ai PNL își propun să promoveze și să susțină proiectele sustenabile și necesare dezvoltării județului Teleorman, în mod transparent, eficient și în folosul teleormănenilor, astfel încâf banii de la bugetul de stat destinați dezvoltării județului, nu vor mai satisface nevoile clientelismului politic care atâția ani a fost “hrănit” de PSD.

Alegerea celor doi consilieri județeni ai PNL în funcțiile de vicepreședinți ai Consiliului Județean, este dovada determinării grupului liberal de aleși județeni de a implementa în Teleorman programul de guvernare al PNL, în privința atragerii de investiții publice și a fondurilor europene în infrastructură, în diferite domenii de activitate, pentru crearea unor perspective economice atractive care să genereze locuri de muncă în acest județ și, implicit, să contribuie la creșterea nivelului de trai în Teleorman.

Biroul de Comunicare al PNL Teleorman

2 Comments

  1. Halal liberali…Cum a ajuns poama asta de Adrian Florescu la voi pe o functie la acest nivel?..Macar intrebati l ce stie sa faca si unde a lucrat plosnita asta.

  2. Eu si familia mea nu votez capuse,oportunisti sau oameni incapabili de a face ceva bun…nu votez pentru binele unui neica nimeni precum Florescu.Il cunosc de mult timp..Spuneti voi de ce merita asta sa fie mot in acest judet?Clar..voi nu aveti oameni capabili.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*