Doru Coliu- “Pact Politic pentru reducerea la 300 a numărului de parlamentari și eliminarea pensiilor speciale!”

Material electoral promovat la comanda PMP Teleorman CMF11200012

Au trecut 11 ani de la referendumul pentru reducerea numărului de parlamentari la 300 și niciun partid, în afara PMP, nu a fost interesat să pună în aplicare voința poporului.

PMP a depus în Parlament două proiecte de lege pentru reducerea numărului de parlamentari la 300, conform referendumului din 2009 dar am avut prea puțini parlamentari pentru a impune voința celor aproape 7.800.000 de români.

De 2 ani, proiectul PMP a fost adoptat de Senat și asta nu pentru că senatorii au vreun merit în acest sens, ci doar pentru că a trecut termenul în care trebuia dezbătut și votat, conform Constituției, iar acum stă pe ordinea de zi a Camerei Deputaților la coada listei, în așa fel încât nu ajunge niciodată în top pentru a putea fi dezbătut și votat.

PMP, la nivel national, a promovat un Pact prin care fiecare partid politic se angajează să susțină ridicarea pe ordinea de zi a plenului Camerei Deputaților, astfel încât să fie dezbătute și votate, a celor doua proiecte:
Reducerea numărului de parlamentari la 300
Eliminare pensiilor speciale

Dupa trecerea unui termen rezonabil in care un acord atat de simplu (daca exista voință) poate fi exprimat, în caz de refuz, cerem fiecărui partid politic care are sau va avea reprezentanți în Parlament, să explice de ce se opune punerii în aplicare a referendumului.

Cerem ca aceste explicații să fie date înaintea alegerilor din 6 decembrie, pentru ca românii trebuie să știe de ce voința lor exprimată la referendum este luata în derâdere de toate partidele politice, mai puțin de PMP.

Mai jos, vă afișez Pactul Politic și la cine l-am trimis în județul Teleorman!
Cred că este foarte interesant pentru cetățenii județului Teleorman să afle cum se vor poziționa liderii acestor partide și dacă îl vor semna.
#300parlamentari #voteazăPMP!

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*