Aurel Fierăscu își face campanie electorală folosindu-se de o situație artificială creată de fratele său în urma ședinței Consiliului local Roșiori de Vede

Astăzi s-a văzut clar cum Constantin Fierăscu, consilier local la Roșiorii de Vede se folosește de funcția aleasă inventând blaturi politice între PSD și PNL cu un scop precis, campania electorală a fratelui său, Aurel Fierăscu, candidatul Alianței USR-PLUS Teleorman pentru Camera Deputaților.

La Roșiori de Vede, singurul teatru ieftin ridicat la rang de virtute este cel jucat de consilierii URS-PLUS care pun interesul propriu mai presus de cel al cetățeanului pe care se laudă că îl “reprezintă cu mândrie”. De fapt, singura mândrie a lor este să obțină funcții cu care să se laude în fața oamenilor mințind cu nerușinare sau prezentând doar jumătăți de adevăr.
În nota obișnuită, încă de la campania electorală pentru alegerile locale, singura țintă a atacurilor celor de la USR- PLUS este PNL pe care îl consideră unicul adeversar politic.

Într-un acces de ipocrizie maximă, liderul consilierilor USR- PLUS, Constantin Fierăscu, le reproșează consilierilor liberali că s-ar fi înțeles cu PSD, dacă nu au acceptat un blat impus de ei prin care să-i ofere lui funcția de președinte la o comisie din consiliul local, dar nu suflă o vorbă despre faptul că i s-a oferit funcția de secretar al comisiei care este mult mai importantă pentru o majoritate de dreapta, decât cea de președinte cu rol decorativ. Constantin Fierăscu trece sub tăcere și faptul că este singurul consilier local care activează în două comisii importante.

Dincolo de atitudinea ostilă a celor de la USR- PLUS față de PNL și alimentată de un“guru local” dominat de propriile frustrări, se ascunde o dorință avidă de putere pe care, dacă nu au reușit să o obțină singuri, trebuie neapărat să le-o ofere pe tavă liberalii, sacrificând electoratul care i-a votat și imaginea partidului.

Ei nu au de unde să știe sau nu vor să recunoască faptul că în mandatul trecut, singurii care au făcut opoziție adevarată PSD-ului majoritar în consiliul local Roșiori de Vede au fost liberalii, iar trei dintre ei se regăsesc și în componența noului consiliu.

Practic, negocierile pentru așa numita “ Dreaptă unită” , de care fac paradă cei de la PLUS Roșiorii de Vede, se rezumă la obținerea postului de viceprimar pentru Constantin Fierăscu, tânarul care promitea o altfel de politică, dar se dovedește a fi doar un oportunist.
Consilierii locali USR- PLUS nici nu au început bine mandatul că au și uitat de jurământul depus, și anume, că vor face tot ce le stă în putință și pricepere pentru binele locuitorilor municipiului Roșiori de Vede și au votat împotriva unui proiect de hotărâre care venea în sprijinul contribuabilului roșiorean și al bugetului local, invocând niște bănuieli fondate mai mult pe imaginația lor pe cât de bogată, pe atât de superficială.

Dacă se informau mai bine, aflau și ei că listele cu cei care au datorii la bugetul local sunt publice și se afizeșază periodic pe site-ul primăriei, dar este evidentă putința și priceperea lor în interesul cetățeanului pe care îl reprezintă, iar funcția de consilier local îi pune în slujba tuturor cetățenilor, nu doar a celor care i-au votat.

Acuzațiile nefondate de blat cu PSD aduse consilierilor liberali au devenit subiect de material electoral asumat de Aurel Fierăscu și comandat de USR-PLUS Teleorman. Când nu ai subiecte de campanie inventezi mizerii!

Foto – sursa – facebook

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*