Doru Coliu- “PMP Teleorman are soluții pentru deficiențele din sistemul de sănătate”

“Proiectul PMP-Teleorman privitor la amenajarea unui centru municipal de permanență în incinta policlinicii județene din Alexandria ar trebui să se afle acum în lucru pe masa autorităților locale din județ pentru ca asistența medicală de urgență să nu aibă de suferit”, spune deputatul PMP Doru Coliu.

“Nevoia stringentă de a aduce medicii la satele din Teleorman se rezolvă doar prin crearea condițiilor optime pentru a-i determina să facă acest lucru în loc să-i privim cum pleacă afară din țară!

Contextul este unul devastator generat de pandemia aflată în plină expansiune iar măsurile ce se cer adoptate sunt mai necesare ca oricând! În mod cert, toată lumea este la curent cu derapajele sistemului sanitar din România, plecând de la subfinanțare și continuând cu grave disfuncționalități privitoare la infrastructura acestui domeniu greu încercat mai ales acum.

Politizarea excesivă și lipsa transparenței mai ales în spitale, un personal medical bine pregătit dar insuficient în raport cu numărul de pacienți existent sunt alte deficiențe ale unui sistem de sănătate ce se cere urgent readaptat noilor condiții.

Există soluții avansate de partidul nostru, ele trebuie să prevaleze în fața orgoliilor unor politicieni aflați vremelnic la conducerea instituțiilor statului aleși pentru a se pune în slujba cetățeanului, a omului simplu care habar nu are de algoritmi politici și jocuri de culise!” declara Doru Coliu, deputat și candidat pentru un nou mandat în Camera Deputaților din partea PMP Teleorman.

Material de propagandă electorală promovat de SC Smart Video Light SRL, la comanda PMP Teleorman CMF 11200012

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*