Peste 1.000 de persoane legitimate, 159 de obiective și peste 800 de autovehicule verificate de polițiști

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea prefectului, peste 100 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, polițiști locali, jandarmi și pompieri, precum și reprezentanți ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, I.S.C.T.R, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului au acționat, în principal în zonele aglomerate din județ – piețe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unități de învățământ, dar și în trafic – pentru verificarea legalității efectuării transportului de persoane și mărfuri, precum și respectării măsurilor sanitare.

În cadrul celor 15 acțiuni punctuale organizate au fost verificate peste 150 de obiective, au fost legitimate nu mai puțin de 1.300 de persoane și verificate 800 de autovehicule.

Ca urmare a neregulilor constatate, în cadrul acțiunilor puctuale au fost aplicate peste 170 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 17.000 de lei, polițiștii reamintindu-le cetățenilor principalele măsuri dispuse de autorități în acest context.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*