Alexandria are viceprimari, unul vechi și unul nou

Astăzi, in sedința Consiliului local al municipiului Alexandria au depus juramântul trei consilieri ale căror mandate au fost validate si s-au ales cei doi viceprimari. Consiliul local Alexandria este în formula completă după ce consilierii Marius Streinu Marius -P.S.D, Iuliana Stancu- P.N.L și Florin Ștefan- P.N.L. au depus juramântul.

Cei doi viceprimari votați în cadrul ședinței de astăzi sunt:

  • Augustin Ioan,  ales ca prim-viceprimar – înlocuitor de drept al primarului municipiului Alexandria
   Este licențiat în Educație Fizică și Sport absolvent al Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Vest Timișoara. A obținut titlul de Doctor în Educație Fizică și Sport fiind absolvent al U.N.E.F.S. București.
   Are  experiență managerială ca urmare a activității derulate în calitate de director coordonator al Direcției Județene pentru Tineret Teleorman, respectiv în calitate de Subsecretar de Stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, avand și atribuții delegate care au constat în coordonarea și răspunderea asupra activității de sport a Direcțiilor Județene pentru Sport și Tineret dar și a Direcției de Sport și Tineret a Municipiului București, a Centrului Național pentru Formare și Perfecționare a Antrenorilor, activității Muzeului Sportului, a Institutului Național de Cercetare pentru Sport. Totodată a reprezentat ministerul în diferite organe și O.I. în domeniul sportului. De-a lungul carierei sale profesionale a fost jucător de volei la ”U” Timișoara, profesor educație fizică și sport la Școala Generală nr. 15 – Târgu Mureș, consilier județean la C.J. Teleorman, director coordonator la Direcția Județeană pentru Tineret, Alexandria, profesor psihopedagogie specială la Centrul Școlar pentru Educație Inclusivă, Alexandria, subsecretar de stat la Ministerul Tineretului și Sportului, cadru didactic asociat la Facultatea de Științe și Inginerie – Alexandria, Universitatea Valahia din Târgoviște, viceprimar.
  • Ene Ionela Cornelia, al doilea viceprimar al municipiului Alexandria  și are o experiență profesională de 21 de ani, ca profesor învățământ preșcolar la Grădinițele cu P.P. nr. 6, 10 și 8 din Alexandria dar și la Școala cu clasele I-VIII Poroschia-Calomfirești, director la Grădinița cu P.P. nr. 10 din Alexandria, director la Grădinița cu P.P. nr. 6 din Alexandria.
   Este deținătoare a două titluri de master și licențiată a Facultății de Litere – Universitatea din Pitești, iar în prezent urmează alt program de studii universitare de master fiind înscrisă la Universitatea din Pitești, Facultatea de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, specialitatea – Management Educațional.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*