Candidatul USR PLUS, Constantin Fierăscu, a făcut primul pas pentru Primăria Roșiori de Vede

Luni, 17 august, candidatul Alianței USR PLUS la funcția de primar al municipiului Roșiori de Vede, Constantin Fierăscu, și-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție, alături de tânara sa echipă de consilieri.

După depunerea candidaturii, Constantin Fierăscu a declarat: “Această candidatură nu este despre mine, ci despre toate generațiile tinere de după revoluție, care au părăsit micuța noastră urbe, consecință a lipsei de perspectivă în dezvoltarea orașului. Vreau ca semnalul dat de noi acum, să rezoneze nu numai cu generațiile tinere și să fie începutul pentru noi, roșiorenii, pentru schimbarea administrației locale încremenite în timp. Cred cu tărie că administrația locală este despre cetățeni și pentru cetățeni, ci nu pentru avantajele vremelnice ale unor grupuri sau persoane. Am alături de mine o echipă tânără și diversă, prin care sper să aduc în administrația locală acel nivel de competență și onestitate pe care oamenii îl caută de ani de zile.”

De profesie arhitect de interior, Constantin Fierăscu, 35 ani, este la prima experiență politică și în același timp la prima candidatură. Proiectul său pentru municipiul Roșiori de Vede are ca viziune reclădirea și reașezarea strategică a orașelor mici prin crearea de locuri de muncă cu valoare adăugată mare, construcția unei infrastructuri contemporane, cât și perspectiva unui oraș sigur și viu pentru copii și persoanele în vârstă.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*