ALDE Teleorman și-a mărit echipa cu viceprimarul de la Videle, proaspăt “ieșit din carantina PSD”

Mutarea spectaculoasă anunțată de ALDE Teleorman, astăzi, în conferința de presă, este cea a viceprimarului de la Videle, Silvică Șerban care părăsește PSD-ul pentru a face echipă cu Lucian Militaru, la alegerile locale de luna viitoare. Viceprimarul videlean a făcut pasul către ALDE dupa o perioadă în care a fost marginalizat de primarul Nicolae Bădănoiu și colegii săi social-democrați din organizația locală.

” De astăzi, pot să spun că am ieșit din carantină” a spus Silvică Șerban, motivandu-și decizia de a părăsi Partidul Social Democrat. Despre noua echipă ALDE de la Videle, Militaru- Șerban, președintele Samuel Calotă spune că este una imbatabilă. Afirmația liderului ALDE Teleorman se bazeaza atât pe experiența administrativă și politică a lui Militaru, cât și pe rezultatele ultimului sondaj realizat de adversarii politici care îl plasează pe candidatul ALDE pe primul loc în intenția de vot a cetățenilor din orașul Videle.

Tot astăzi, ALDE a prezentat și candidații la funcția de primar în două localități rurale din Teleorman, Dănuț Nica în comuna Crângu și Florin Coșmeleață la Blejești.

Samuel Calotă, președintele ALDE, a subliniat încă odată că și-au propus să fie a treia formațiune de pe scena politică, în Teleorman și că vor încerca să își atingă acest obiectiv cu seriozitate și corectitudine, fără “promisiuni deșarte”.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*