Scandal cu violențe la strandul din Roșiori de Vede. Patru bărbați au fost reținuți de polițiști

O altercație între membrii unor familii de rromi din Roșiori de Vede a degenerat într-un adevărat scandal cu lovituri de cuțit. Evenimentul a avut loc, ieri în jurul orei 18, la strandul din localitate și conform informațiilor transmise de IPJ Teleorman, un tânăr în vârstă de 19 ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

“Din primele cercetări s-a stabilit că între mai multe persoane a avut loc o altercație spontană, în urma căreia tânărul de 19 ani a fost lovit cu un obiect contondent. De asemenea, mai multe obiecte de mobilier, precum și alte bunuri au fost distruse.

Ulterior, polițiștii au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele persoanelor implicate, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe obiecte contondente.

În cauză a fost dispusă reținerea a patru bărbați cercetați în cauză, toți din municipiul Roșiori de Vede, aceștia fiind intraduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.” se arata in comunicatul de presa al IPJ Teleorman.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*