Samuel Calotă, președinte ALDE – “Suntem o țară anormală dacă spunem că nu avem bani să mărim alocațiile cu 30 de euro”

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc, astăzi, la sediul ALDE Teleorman, pe lângă obișnuita prezentare a unor candidați care intră în cursa pentru alegerea primarilor în localitățile rurale, președintele filialei județene, Samuel Calotă a taxat atât guvernarea locală a PSD cât și pe cea națională deținută, acum de PNL.

Deși a criticat atât PNL cât și PSD pentru tactica politică abordată în această perioadă de pregătire a alegerilor locale, la modul general, una dintre replicile liderului ALDE i-a fost adresată direct primarului. Victor Drăgușin, chiar dacă nu i-a pronunțat numele, pe care îl sfătuiește să-si vadă de treaba lui și de formațiunea politică din care face parte și să nu mai ridiculizeze activitatea desfășurată de ALDE Teleorman”. Reacția lui Sami Calotă vine după ce , ieri, Victor Drăgușin afirma într-o conferință de presă ca în timp ce unii se ocupă de prezentarea candidaților, pentru că nu au altă treabă, alții se ocupă de administrație și nu prea mai au timp de politică.

Sami Calotă a criticat în temeni destul de duri și faptul că guvernul liberal încearcă să amâne majorarea alocațiilor pentru copii. Liderul ALDE susține că doar într-o țară anormală se poate spune că nu sunt bani pentru majorarea alocațiilor cu 30 de euro, iar un guvern responsabil găsește resurse pentru alocațiile copiilor și pentru majorarea pensiilor.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*