Conferință de presă la PSD Teleorman. Adrian Gâdea și-a anunțat candidatura la șefia consiliului județean

Astăzi, la sediul PSD Teleorman a avut loc prima conferință de presă susținută de președintele, Adrian Gâdea, dupa multe luni de tăcere care a alimentat tot felul de zvonuri privind candidatura sa la cea mai importantă funcție din administrația județului.

Adrian Gâdea a anunțat candidatura sa la funcția de președinte al Consiliului județean Teleorman și a dezavuat informațiile lansate în spațiul public despre exodul masiv al primarilor PSD.

Președintele PSD Teleorman a venit la conferința de presă împreuna cu Victor Drăgușin, primarul Alexandriei și Dănuț Cristescu, președintele CJ Teleorman, spulberand astfel toate zvonurile despre plecarea acestuia din rândurile social- democraților.

Adrian Gâdea nu a negat că sunt câțiva primari PSD care s-au reorientat politic și totodata a acuzat șefii de instituții deconcentrate că fac presiuni politice asupra primarilor social- democrati, dar fără să ofere detalii. Liderul PSD Teleorman a facut si un apel la formațiunile politice care se află la guvernare să nu mai folosească instituțiile deconcentrate în lupta politică.

Teodora Ciofalcă

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*