PLUS Roșiorii de Vede a început campania electorală pe bicicletă

Echipa PLUS Roșiorii de Vede, nu foarte numeroasă, dar într-o condiție fizică bună, și-a început campania electorală pe bicicletă. Dacă până acum s-au axat mai mult pe promovare online, în urmă cu câteva zile, echipa PLUS a descins într-un cartier mărginaș al municipiului Roșiorii de Vede pentru un contact direct cu oamenii, la ei acasă.

Ca orice candidat care se respectă și își respectă electoratul, Costin Fierăscu, candidatul PLUS la Primăria Roșiorii de Vede a decis să discute cu cetățenii despre problemele lor. Faptul că a ales să meargă într-o zonă a orașului considerată defavorizată, unde problemele sunt numeroase și trenează de ani mulți, este o strategie de campanie pe care o folosesc toți candidatii la alegerile locale.

Costin Fierăscu și echipa sa de campanie au ales bicicleta ca mijloc de deplasare până în cartierul Cotorga, aflat la marginea orașului. Imginile surprinse în timpul acțiunii electorale au fost distribuite rapid în mediul online, unde PLUS este foarte activ și are suficientă susținere pentru a-și promova activitatea politică și candidații.

T.C.

Foto- Facebook PLUS Roșiorii de Vede

2 comentarii

  1. Erata : circiumaru, in loc de circiumatu, scuze ! Ma gandeam la ciuma rosie si la o eventuala dinastie de Rosiori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*