A fost investit în functie noul subprefect al județului Teleorman

Eugen Nicolae, subprefectul județului Teleorman a fost eliberat din funcție, joi 9 iulie, prin Hotărâre de Guvern, iar în locul său a fost numită Nicoleta Voicu, consilier juridic în cadrul Instituției Prefectului.

Numele Nicoletei Voicu pentru aceasta funcție a mai fost vehiculat în spațiul public, dar cei mai mulți se așteptau ca ea să ocupe al doilea post de subprefect rămas vacant și nu să-l înlocuiască pe finanțistul Eugen Nicolae la numai câteva luni de la investire.

În această după-amiază a avut loc ceremonia de depunere a jurământului de către noul subprefect, Nicoleta Voicu, în prezenta reprezentantului guvernului, secretarul general adjunct, Cristi Barbu.

În cadrul ceremoniei. prefectul județului Teleorman, Liviu Dumitrașcu a ținut să-i mulțumească fostului subprefect, Eugen Nicolae, pentru activitatea desfășurată în cadrul instituției într-o perioadă atât de dificilă.

Despre al doilea post de subprefect al județului Teleorman se spune că ar reveni PMP-ului, conform înțelegerii cu PNL de la nivel central.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*