La Primăria Zimnicea, ALDE merge pe mâna unui candidat foarte tânăr

Astăzi, în conferința de presă de la sediul ALDE Teleorman, Samuel Calotă, președintele filialei județene a prezentat candidații la funcția de primar în localitățile Zimnicea, Nanov, Plosca, Peretu, Vitănești și Sfințești. Dacă majoritatea candidaților sunt oameni maturi și cu experiență în administrație, afaceri și politică, la Zimnicea lucrurile stau complet diferit.

Candidatul ALDE la funcția de primar al orașului Zimnicea, Ionuț Mușat, are numai 24 de ani dar, “este un tânăr care promite”, susține Samuel Calotă, liderul formațiunii politice,  care recunoaște,însa, ca “este un act de curaj să meargă la alegerile locale cu un candidat atât de tânăr”.

Ionuț Mușat este absolvent al Facultății de Drept din cadrul Unitarsității Nicolae Titulescu și lucreaza ca inspector de specialitate la Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO, din februarie 2020. Tânărul candidat se bucură de toată susținerea în partid, iar pe plan local a reușit să adune în jurul lui o echipă de tineri și lucrează la programul său electoral cu care speră să îi cucerească pe zimniceni.

T.C.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*