Lucian Militaru revine în prim- planul politicii și vrea să fie din nou primar la Videle

Lucian Militaru revine în prima linie a politicii din Teleorman în postura de candidat pentru funcția de primar la Videle, orașul pe care l-a mai condus vreme de 12 ani. Lucian Militaru este unul dintre liderii fostului PD-L care a plecat din PNL în 2016, după fuziunea celor două partide. Chiar dacă încă de atunci a optat pentru ALDE, Lucian Militaru a preferat să stea în umbră până astăzi, când a fost prezentat ca fiind desemnat candidat pentru Primaria Videle. Prezentarea oficială a avut loc în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul ALDE Teleorman.

Militaru a ținut să precizeze că a ales ALDE din două motive, relația de prietenie cu Sami Calota și compatibilitățile cu această echipă. Poziția sa de contracandidat al primarului în funcție, Nicolae Bădănoiu nu este tocmai confortabilă având în vedere alianța cu PSD, tocmai de aceea Lucian Militaru a spus că va respecta înțelegerile dintre cele două partide, iar campania sa va fi una pozitivă și constructivă, orientată spre dezvoltarea orașului. Candidatul ALDE a dezvăluit și câteva dintre intențiile sale în ceea ce privește relansarea dezvoltării economice bazata pe creșterea ofertei de muncă pentru videleni prin sprijinirea domeniului privat și înființarea unor societăți de producție în oraș.

Militaru a ținut să precizeze că acest tip de campanie electorală pe care a decis să-l abordeze nu-l va împiedica să răspundă la eventualele atacuri, daca vor exista și este sigur că vor exista.

Teodora Ciofalcă

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*