De zilele municipiului, roșiorenii primesc măști de protecție

În acest an, ediția cu numarul 20 a sărbătorii locale Zilele municipiului Roșiorii de Vede a fost anulată din cauza epidemiei de coronavirus. La Roșiorii de Vede, alte două evenimente importante, 635 ani de atestare documentară și 25 de ani de când orașul a devenit municipiu, vor fi marcate în condiții cu totul speciale.

Pentru a nu trece neobservate,  municipalitatea a găsit o formă inedită de a marca aceste trei evenimente din viața comunității locale. În zilele de 20 și 21 mai, în loc de spectacole și activități culturale, roșiorenii vor primi acasă mățti de protectie, dar și o broșură despre momentele care au schimbat viața celui mai vechi oraș din județul Teleorman.

Săptămâna trecută, Consiliul Local pentru Situații de Urgență a aprobat achiziția a 20.000 de măști de protecție pentru cetățenii municipiului Roșiorii de Vede din bugetul alocat pentru aplicarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Broșura este editată cu fonduri din bugetul Direcției pentru Cultură a municipiului Roșiorii de Vede.

T.C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*