Spații destinate triajulului epidemiologic în curtea spitalului Caritas

În urma cu câteva zile, la spitalului Caritas Roșiorii de Vede a fost montat un cort pentru triajul epidemiologic al pacienților. Nimeni nu intră în incinta unității medicale fără să fie evaluat de personalul medical ce asigură permanența în cortul special amenajat în acest scop.

Astăzi, administrația locală a pus la dispoziția spitalului municipal și două căsuțe din lemn ce vor fi folosite pentru triajul pacienților care vor să ajungă la cabinetele din policlinică. Căsuțele au fost amplasate în curtea spitalului și pentru a deveni funcționale vor fi dezinfectate și amenajate corespunzător. Până acum triajul pacienților avea loc în incinta policlinicii.

De la declararea stării de urgență, la Spitalul municipal Caritas s-a decis ca toate secțiile să-și reducă funcționarea la jumătate, iar pacienții sunt rugați să vină la spital doar pentru urgențe majore. Chiar și în aceasta situație pacienții cu probleme grave sunt tratați în continuare la spitalul Caritas. Pentru problemele minore, pacienții trebuie să se adreseze medicului de familie, de preferat telefonic pentru a evita deplasările și contactul cu alte persoane.

Conducerea spitalului face apel la roșioreni să fie responsabili,  să respecte regulile impuse de autoritați și să ia toate masurile pentru a se proteja.

T.C.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*