Primăria Roșiorii de Vede ia măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii noului virus COVID-19

Astăzi, la Roșiorii de Vede s-a făcut dezinfecție cu clor pe străzile  cele mai circulate și în parcuri. Autoritățile locale țin permanent legătura cu persoanele aflate în izolare la domiciliu și le asigură cele necesare persoanelor aflate în dificultate.

Tot astăzi, s-au luat măsuri suplimentare de prevenire a răspândirii noului virus COVID-19 în municipiul Roșiorii de Vede.

Pe durata stării de urgență, administrația locală suspendă audiențele la sediul primăriei, reduce drastic programul de relații cu publicul la Registratură, Direcția impozite și Taxe, Serviciul Public de Evidență a Persoanelor și Direcția de Asistență Socială.

Se suspendă activitățile de relații cu publicul ale Direcției pentru Cultură, Biblioteca municipală și Muzeul de istorie sunt închise publicului pe durata stării de urgență. Nici la Clubul Pensionarilor nu se mai desfășoară activități de socializare și petrecere a timpului liber.

Autoritățile locale au decis ca la cununiile civile programate în această perioadă să nu participe mai mult de 10 persoane, deasemenea se restricționează activitățile culturale, sportive, religioase, de divertisment sau alte reuniuni în spații închise cu peste 50 de persoane cu posibilitatea modificării numărului de persoane, în funcție de evoluția situației.

În perioada stării de urgență, administrația locală asigură dezinfecția și igienizarea locurilor publice și sediile instituțiilor din subordine. Unitățile de alimentație publică, magazinele, unitățile de igienă personală și alte servicii pentru populație sunt obligate să dezinfecteze frecvent suprafețele expuse și să ia măsuri pentru evitarea aglomerării de persoane.

Toate instituțiile publice și private sunt obligate să asigure materiale de igienă personală și dezinfecția ușilor, clanțelor și a suprafețelor expuse.

Teodora Ciofalcă

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*