Consiliul județean restricţionează toate serviciile de relaţii cu publicul

Pe fondul creşterii riscului de infectare cu noul coronavirus COVID-19, pentru a asigura serviciile pe care CJ Teleorman le oferă cetăţenilor, pentru a proteja publicul, dar şi angajaţii instituţiei, respectând recomandările MAI, conducerea CJ Teleorman – preşedintele CJ Teleorman, vicepreşedinţii CJ Teleorman, secretarul judeţului şi directorii direcţiilor de specialitate au stabilit, prin dispoziția președintelui nr. 273/13.03.2020, măsuri de prevenţie specifice la nivelul CJ Teleorman, în contextul alertei de coronavirus COVID-19.

Dintre acestea, menționăm restricţionarea tuturor serviciilor de relaţii cu publicul. Toate documentele necesare desfăşurării activităţii vor fi accesibile ONLINE, pe site-ul http://www.cjteleorman.ro/ sau vor fi trimise prin poştă ori servicii de curierat. Toate solicitările sunt aşteptate pe e-mail, la adresele cjt@cjteleorman.ro, cabinet@cjteleorman.ro. Încărcarea documentelor sau relatii suplimentare se pot obţine pe siteul  http://www.cjteleorman.ro/ , in paginile destinate fiecarei directii de specialitate.

De asemenea orice informaţii pot fi primite la numerele de telefon: +40-247-311201, +40-247-311202 și fax: +40-247-421193.

Începând de astăzi, se suspendă:

– activitățile publice, cât și cele private, desfășurate în incinta instituțiilor de cultură aflate în subordinea CJ Teleorman, Biblioteca Județeană „Marin Preda”, Muzeul Județean și Centrul Județean de Promovare și Conservare a Culturii Tradiționale Teleorman;

– orice activitate cultural-artistică, educativă, religioasă, în incinta sălilor din Palatul Administrativ al județului Teleorman;

-activitatea de primire în audiență.

Accesul persoanelor care doresc să depună cereri, documentații, sau să efectueze plăți va fi permis doar la ghișeul compartimentului registratură, petiții, relații cu publicul și secretariat A.T.O.P., respectiv la ghișeul casieriei instituției. Nu vor avea acces în sediu persoanele cu semne de îmbolnăvire evidente(tuse, febră,strănut, rinoree).

Instituțiile din subordinea CJ Teleorman vor lua măsuri similare pentru prevenţia infecţiilor cu COVID-19, atât pentru personalul propriu, cât şi pentru cetăţenii interesaţi.

Măsurile se aplică de azi, 13 martie, până la data de 31 martie a.c., cu posibilitatea de prelungire. Am luat aceste măsuri de urgență pe o perioadă determinată, pentru a  opri sau limita răspândirea noului coronavirus COVID-19, prin acţiuni responsabile şi grijă faţă de cetățeni și colegi.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*