Caz confirmat de COVID-19 în județul Olt

Una din cele 5 persoane confirmate pozitiv Covid-19 în seara zilei de 11 martie 2020, bărbatul de 22 de ani venit din Italia în data de 09.03.2020 şi carantinat la sosire în centrul de carantină din Arad a ajuns şi a fost carantinat pe raza judeţului Olt în seara zilei de 11.03.2020.
Având în vedere rezultatul pozitiv, bărbatul a fost preluat din unul din centrele de carantinare din judeţul Olt şi transportat cu ATPVM la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova.

Pe raza judeţului Olt sunt înfiinţate centre de carantină cu o capacitate de 117 locuri. La acest moment, autoritățile sunt în curs de identificare a unor noi spaţii de carantină.
Până în prezent, în aceste spaţii sunt carantinate 36 persoane asimptomatice. Persoanele carantinate, sosite în ţară prin punctele de frontieră, au fost escortate încă de la intrarea în România către judeţul de domiciliu.
În această dimineață, în judeţul Olt se aflau în autoizolare 458 persoane și tot astăzi  au ieşit din monitorizarea Direcţiei de Sănătate Publică Olt un număr de 176 persoane aflate în autoizolare.

Autoritățile avertizează cetăţenii aflaţi în carantină sau autoizolare la domiciliu să respecte cu stricteţe regimul de carantinare/autoizolare la domiciliu pentru a preveni în mod eficient răspândirea infecţiei cu Coronavirus.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*