Liberalii strâng rândurile în jurul candidatului la Primăria Alexandria, Vera Mitran

Astăzi, la sediul PNL Alexandria a avut loc prima conferință de presă după desemnarea candidatului la funcția de primar. Cu ocazia prezentării candidatului PNL  la alegerile locale din acest an, în municipiul reședință de județ, liberalii au dorit să transmită un mesaj de unitate și încredere față de Vera Mitran.

Președintele PNL Alexandria, Gabriel Nădrag a ținut să precizeze că “este pentru prima dată când organizația locală iese unită dintr-o competiție internă”. Ceilalți trei liberali care au luat parte la procesul de selecție internă, George Drăghici, Cătălin Dumitrașcu și Adrian Bădulescu și-au declarat susținerea față de Vera Mitran urmând să lucreze împreună  la definitivarea programul cu care se va prezenta candidatul liberal în fața electoratului din Alexandria, fiecare pe domeniul său de competență.

La răndul său, Vera Mitran a menționat câteva dintre punctele cuprinse în programul pentru Alexandria, responsabilitate și transparență fiscală, cheltuirea transparentă a banului public și eliminarea firmelor căpusă, locuri de muncă prin atragerea de antreprenori care au fost pusi pe fugă de mafia locală, investiții în școli pentru copii și educația lor.

Vera Mitran, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Alexandria spune că a intrat în politică  din dorința de a schimba ceva, iar acum semnalele de la populație sunt că se vrea schimbarea, Despre colegii de partid cu care a fost în competiție, Vera Mitran spune că sunt oameni capabili, care stiu ce să facă pentru comunitatea lor, iar PNL a avut de unde alege.

Suficient de curajoasă și motivată să-și asume o luptă grea și să facă față atacurilor dure la adresa sa, care au început deja, Vera Mitan este pregatită să-și înfrunte adversarii fără să raspundă la provocări, abordând o atitudine civilizată, centrată pe nevoile cetățeanului și ale orașului pe care vrea și poate să-l administreze mai bine decât au făcut-o predecesorii săi, din funcția de primar.

Teodora Ciofalcă

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*