Fonduri Regio de peste 44 milioane lei pentru municipiul Turnu Măgurele

Primarul municipiului Turnu Măgurele, Dănuț Cuclea și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Mușat au semnat, ieri, două contracte de finanțare a unor proiecte ce vizează creșterea calității vieții locuitorilor.
Peste 44 de milioane de lei, fonduri Regio, sunt puse la dispoziția administrației municipiului pentru creșterea calității vieții locuitorilor, în special a tinerilor și a vârstnicilor din Turnu-Măgurele

În cadrul acestor proiecte vor fi finanțate lucrări de reabilitare și modernizare a două imobile valoroase din punct de vedere arhitectural și urbanistic. Centrul administrativ, obiectiv de patrimoniu arhitectural local, va fi transformat într-un centru recreativ destinat vârstnicilor, iar Casa prefectului (Administrația Financiară), obiectiv inclus în lista monumentelor istorice, va deveni Centru de tineret. De asemenea, vor fi realizate lucrări de amenajare peisagistică a Parcului Independenței, situat în vecinătatea Centrului administrativ, precum și de modernizare a unor străzi, în vederea asigurării accesului la Centrul de tineret.

Se realizează astfel o infrastructura recreațională diversă ce va asigura nu doar implicarea socială a persoanelor vârstnice, ci și accesul tinerilor la servicii cultural-recreative, îmbunătățind totodată calitatea spațiului urban al municipiului Turnu-Măgurele.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*