PNL Teleorman și-a desemnat candidatul pentru Primăria Alexandria

Premieră in Teleorman. Pentru cea mai importantă primărie din județul Teleorman, Alexandria, liberalii au desemnat candidat o femeie. Vera Mitran este singura femeie care a intrat în sondajul intern al PNL alături de alți trei liberali, George Drăghici, Cătălin Dumitrașcu și Adrian Bădulescu, fiecare dintre ei persoane cu notorietate în municipiul Alexandria.

Ce o recomandă pe Vera Mitran pentru funcția de primar al Alexandriei? Dincolo de voință și determinare, experiența și pregătirea profesională sunt atuurile sale pentru o confruntare grea cu un contracandidat puternic, Victor Drăgușin, aproape de neclintit din această funcție, după trei mandate de primar și două de viceprimar al Alexandriei.

Candidatul liberalilor, Vera Mitran este expert contabil și lichidator, iar din decembrie 2019 ocupă funcția de subsecretar de stat al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor. Implicată în acțiuni de voluntariat pentru copii, cu o intensă activitate publică, economică și politică, Vera Mitran știe care sunt punctele vulnerabile ale comunității, nevoile oamenilor și prioritățile reale ale municipiului reședință de județ și crede că poate să aducă schimbarea de care are nevoie Alexandria.

T.C.

 

 

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

2 Comments

  1. Bravo Vera!
    Da-i bataie lui Dragusin, ca e iubitor de comunism( are la breloc secera si ciocanul), are atirnate pe pereti poze cu Lenin, Marx, Engels, Stalin, Ceausescu si Iliescu cel liber-cugetator!Prin noi insine, vom renaste, iar comunistii lui Dragnea vor emigra in Cuba, Veneuela, Coreea de Nord si Rusia!

  2. Trimite-l pe Dragusin la pensie! Oricum si-a facut suma! Ceea ce este ingrijorator este faptul ca este incuscrit cu asa zisi,,liberali,,! Vezi sa nu te manince ai tai!Cauta pe youtube clipul ca el in primarie, cu ala de il imbia cu telefoane mobile, bijuterii, camere video etc.!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*