PNL Teleorman crește cu peste 2000 de membri

În perioada imediat urmatoare, filiala PNL Teleorman va crește spectaculos, atât numeric cât și ca forță politică. Fostul liberal Ică Florică Calotă, după aproape cinci ani în care a format ALDE Teleorman, se întoarce în partidul care l-a consacrat, și nu vine singur. Peste 2000 de membri ALDE îl urmează pe Ică Calotă la PNL,

Printre cei care au decis să vină în PNL, împreună cu deputatul Ică Calotă, se află 3 primari ALDE, un consilier județean, 70 de consilieri locali, dar și Cătalin Burcescu, Adrian Savu, Lucian Militaru, Adrian Simionescu, Cristi Simion, Vasile Mocanu, Angelică Popescu, Dan Raportaru, Mihai Ștefan, Florin Purcea, Vita Necea, Marinel Stoica, George Cristică, Cornel Gogan, la care se adaugă alți peste 2000 de membri ALDE din organizațiile locale.

Deși vine cu un aport substanțial de forțe, Ică Calotă declară că ei nu  vin să facă valuri în PNL sau să-și impună candidați, vor doar să muncească și să întărească partidul, iar telul lui este să lupte cu orice preț împotriva PSD. Mai mult, Ică Calotă și-a declarat susținerea pentru o eventuală candidatură a lui Eugen Pîrvulescu la șefia Consiliului județean Teleorman.

Teodora Ciofalcă

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*