Direcția Impozite și Taxe Alexandria și-a prelungit programul de lucru

Începând de astăzi, 03.02.2020 și până pe 31.03.2020, la Direcția Impozite și Taxe a municipiului Alexandria este program prelungit pentru a le oferi tuturor contribuabililor posibilitatea de a beneficia de reducerea de 10% pentru plata integrală a contribuțiilor fiscale. Programul de lucru a fost prelungit până la orele 18.30, în fiecare zi de luni până vineri, iar sâmbăta ghișeele vor fi deschise între orele 09 – 12.

Taxele și impozitele locale se pot plăti și prin sistemul național de plăți on-line WWW.GHISEUL.RO. Pentru a putea efectua plățile on-line, contribuabilii persoane fizice trebuie să fie înregistrați cu roluri nominale unice și CNP în evidențele fiscale. Modelele de formulare utilizate se găsesc pe site-ul Primăriei municipiului Alexandria, www.alexandria.ro, la secțiunea ,,SERVICII ON-LINE” – Formulare folosite în activitatea de Impozite și Taxe.

De reducerea cu 10% beneficiază persoanele fizice dar și juridice care își achită integral taxele și impozitele locale până la data de 31 martie.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*