Demisie din Consiliul local Roșiorii de Vede

Constantin Berechet și-a dat demisia din funcția de consilier local în municipiului Roșiorii de Vede. Demisia a fost înregistrată pe 15 ianuarie 2020 și încetarea mandatului se află pe ordinea de zi a ședinței ordinare din 30 ianuarie. Constantin Berechet a fost ales pe listele PMP la alegerile locale din 2016 și este președintele organizației locale a Partidului Mișcarea Populară. Locul lăsat liber de Berechet în Consiliul local Roșiorii de Vede va fi ocupat de Teodor Alexandru Toma, următorul aflat pe lista de supleanți a PMP.

Teodor Alexandru Toma va depune jurământul de consilier la începutul ședinței ordinare, după aprobarea hotărârii privind încetarea de drept înainte de termen  a mandatului de consilier local al lui Constantin Berechet și validarea sa ca membru al Consiliului local Roșiorii de Vede.

Este posibil ca demisia lui Berechet din funcția de consilier local să aibă legătură cu o posibila numire într-o funcție publică. În ultima lună, numele lui Constantin Berechet a fost vehiculat pentru funcția de subprefect al județului Teleorman.

T.C.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*