Cursă nebună și focuri de armă pentru a opri o mașină condusă de un minor

Doi minori  au pus pe jar o patrulă a Poliției Roșiorii de Vede. Totul a început în această dimineață, în jurul orei 5.00, când polițiștii aflați în patrulare pe strada Sfânta Vineri din Roșiorii de Vede  au făcut semn unui autoturism să oprească, dar șoferul și-a continuat cursa ignorand semnalele polițiștilor.

A urmat o cursă nebună de aproximativ 20 de kilometri în urmărirea fugarilor,  iar unul dintre polițiști a tras mai multe focuri de armă, unul de avertisment și altele în pneuri reușind să oprească autoturismul pe un teren din apropierea localității Săceni. Cei doi tineri aflați în mașină au reușit să fuga fiind prinși de polițiști pe raza comunei Ciolănești și conduși la sediul Poliției municipiului Rosiorii de Vede pentru cercetări. Atât cel aflat la volanul mașinii care a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, cat și pasagerul sunt din Roșiorii de Vede și au doar 16 ani. Escapada lor s-a încheiat cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere urmand ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluție de către Parchet.

IPJ Teleorman face precizarea că “în urma folosirii armamentului nu s-au înregistrat victime omenești sau pagube materiale”.

Distribuie prietenilor tai...Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*