Directorii social- democrați își caută susținători de dreapta ca să rămână în funcții

Obișnuiți cu lefuri grase, niște psd-iști de vază din Roșiorii de Vede și-au dat seama că opoziția  nu le priește la buzunar și se reorientează politic pentru a rămane în funcții. După ce au ajuns directori, pe criterii de apartenenta politică și relații, de prietenie sau chiar amoroase, acum se dezic de cei care i-au pus acolo. Cu un tupeu fără margini se declară, deocamdată pe la colțuri, adevărați profesioniști care nu au nici o treabă cu PSD-ul și cu cei care i-au promovat în funcții de conducere. Acum se victimizează și plâng că nu le vor ajunge banii dacă revin de unde au plecat, iar asta se petrece într-un oraș cu mulți pensionari aflați la limita subzistenței și salariați cu venit minim.

O duduie care și-a pus nurii la bătaie pentru a-și păstra postul de conducere a realizat brusc că nu o mai reprezintă social-democrația și se reorientează politic, cel mai probabil spre USR. Rămâne de văzut cât de sensibili sunt USR-știi la nurii doamnei ca să-i satisfacă dorințele și trebuințele.

Se aude că un director de liceu, obișnuit cu traseismul politic de la dreapta la stânga și invers, tocmai și-a amintit că are prieteni apropiati de actuala putere care pot să-l susțină, ba chiar aspiră la un post mai bun în ISJ.

A trecut doar o lună de la ultima campanie electorală pe când toti acești ipocriti erau în staff-ul de campanie al PSD hulindu-i pe liberali și politicile de dreapta.

T.C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*