Cinci permise de conducere au fost reținute de polițiștii teleormăneni, la sfârșitul săptămânii trecute

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au acţionat pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere aplicând 42 de sancțiuni contravenționale în valoare de 16.895 lei.
Totodată, au fost reținute cinci permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce, pentru diferite abateri de la normele rutiere.
Numai la Turnu Măgurele, pe 14 decembrie,  în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor stradale și accidentelor rutiere, polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.160 lei, dintre care 10 pentru depășirea limitei legale de viteză. Au fost reținute patru permise de conducere și două certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele rutiere.

Două persoane bănuite de furt au fost reținute de polițiștii din Alexandria 

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alexandria au reținut două persoane bănuite de comiterea mai multor furturi, prejudiciul de 8500 lei fiind recuperat în proporție de 70%.

Ieri, polițiștii au efectuat o percheziție la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea mai multor infracțiuni de furt pe raza municipiului Alexandria, în perioada 05-14 decembrie 2019.
Cinci persoane au fost conduse la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor, față de două dintre acestea fiind luată măsura reținerii.
Conform probatoriului administrat, în perioada 05-14 decembrie a.c., acestea ar fi sustras mai multe bunuri din autoturisme și societăți comerciale de pe raza municipiului Alexandria.
Persoanele au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*