Primul prefect de Teleorman investit de la distanță

În urmă cu puțin timp a avut loc investirea noului prefect al județului Teleorman, Liviu Dumitrașcu. Dacă funcția de prefect nu este ceva nou pentru Dumitrașcu, la a treia numire acesta a experimentat o altfel de investitură, cea de la distanță, prin videoconferință.

Noii prefecți și subprefecți din mai multe județe au depus jurământul în cadrul aceleiași ceremonii organizate în sistem de videoconferință în fața premierului, vicepremierului și ministrului de interne care a dat citire ordinelor de numire a reprezentanților guvernului în teritoriu.

La ceremonie, lui Liviu Dumitrașcu i-au stat alături fostul prefect, Florinel Dumitrescu  și fostul subprefect, Ionel Oprea, dar și vicepreședintele CJ Teleorman, Virgiliu Cocoșilă de la ALDE, partidul care l-a propus pentru această funcție. Au mai fost prezenți șefii instituțiilor deconcentrate, funcționari din cadrul prefecturii, dar marele absent poate fi considerat deputatul ALDE, Ică Calotă, artizanul acestei numiri, căruia Liviu Dumitrașcu a ținut să-i mulțumească personal pentru susținere. De remarcat este absența liberalilor de la investitură și  mândria afișata de cei de la ALDE care au preluat conducerea județul Teleorman.

T.C.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*