Legile inițiate de PNL, pentru români, au fost adoptate

    Partidul Național Liberal continuă să repare reglementările legislative care s-au dovedit a fi defectuoase și păguboase pentru populație și pentru economia națională.

Miercuri, Plenul Camerei Deputaților a votat, în calitate de for decizional, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, eliminarea supra-accizei la carburanți și eliminarea supraimpozitării contractelor part-time, toate acestea fiind inițiative ale PNL și promovate de Guvernului Orban.

   În consecință, așa cum era firesc, proiectul de lege privind abrogarea legii recursului compensatoriu de pe urma căruia au beneficiat zeci de mii de deținuți, care în mare parte au recidivat prin comiterea de noi omoruri, violuri și tâlhării, a fost votat Plenul Camerei Deputaților cu 272 voturi “pentru” și doar 5 abțineri, corectându-se, astfel, o lege care s-a dovedit a fi nefastă pentru România, cât și pentru siguranța și integritatea cetățeanului.

Referitor la modificarea Codului Fiscal în ceea ce privește eliminarea supraccizei la carburanți și a supraimpozitării  contractelor part-time, proiectul de lege a fost adoptat cu 280 de voturi “pentru”, un vot împotrivă și două abțineri, ceea ce este un câștig real pentru întreaga populație. Și aceasta pentru că, din luna ianuarie 2020, românii vor avea la pompă carburanți mai ieftini, iar,  implicit, acest lucru se va reflecta și în reducerea prețurilor la produsele alimentare de la raft, în principal, majorate și din cauza costurilor prea mari de transport, ca urmare a supraccizării carburanților.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*