Rezultat previzibil la Roșiorii de Vede în turul 2 al alegerilor prezidențiale

La Roșiorii de Vede s-a votat mai mult  cu inima, dar rezultatul nu este unul surprinzător. Dacă în primul tur de scrutin au votat 9555 de persoane, ieri s-au înregistrat cu aproape o mie de voturi mai mult și toate par a fi în favoarea candidatului PSD, Viorica Dăncilă, care a reușit să-și adjudece 6170 de voturi din cele 10.514 valabil exprimate, în timp ce Klaus Johannis a strâns doar 4424 de voturi ceea ce ridică serioase semne de întrebare despre dreapta unită, rămasă la nivel declarativ.

Chiar dacă în condițiile date, 42% pare un rezultat onorabil pentru liberali într-un municipiu condus de PSD la toate nivelurile, este de subliniat faptul că în nici o secție de votare nu a câștigat Klaus Johannis. Doar în câteva secții  diferanța dintre cei doi candidați a fost de câteva zeci de voturi, în una chiar de 8 voturi, dar rezultatul final rămâne unul categoric în favoarea Vioricăi Dăncilă.

De fapt, în toate orașele din Teleorman a câștigat detașat PSD, iar în mediul rural aproape toata suflarea a votat cu inima.

T.C.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*